Signe Suhr Mortensen

Signe Suhr Mortensen er født i 1987 og blev uddannet som jurist fra Aarhus Universitet i 2014. Signe Suhr Mortensen blev advokat i 2018 og har de sidste 6 år særligt specialiseret sig inden for strafferet, udlændingeret og sager om udsatte børn og unge.

Signe varetager alle typer straffesager og har i en periode arbejdet ved Anklagemyndigheden i Grønland. Dette har givet hende et godt indblik i, hvordan politiet og anklagemyndigheden arbejder.

Signe møder også som bistandsadvokat for forurettede i straffesager, og hun kan rådgive om opholdstilladelser og udvisningsspørgsmål.

Udover straffesager fører Signe også sager inden for børneområdet, hvor hun møder i tvangsanbringelsessager og sager ved Ungdomskriminalitetsnævnet. Dette område har hun stort kendskab til fra sin tid som ekstern lektor på VIA University.

For Signe er detaljen vigtig, når en straffesag forberedes. Som klient vil du opleve Signe som tillidsvækkende, og hun lægger ikke skjul på, hvor din sag er stærk, og hvor den kan have udfordringer.

Mangler du advokathjælp?