Signe Suhr Mortensen

Signe Suhr Mortensen er født i 1987 og blev uddannet som jurist fra Aarhus Universitet i 2014. Signe har lige siden hun læste på kandidaten specialiseret sig inden for strafferet.

Signe varetager alle typer straffesager og har i en periode arbejdet ved Anklagemyndigheden i Grønland. Dette har givet hende et godt indblik i, hvordan politiet og anklagemyndigheden arbejder. Sideløbende med arbejdet som forsvarer er Signe tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor, hvor hun bl.a. underviser i straffeproces på kandidaten. Signe har derfor et stort indblik i den juridiske teori, hvilket hun hver dag bruger i sit arbejde for klienterne.

Udover straffesager fører Signe også sager inden for børneområdet, hvor hun møder i tvangsanbringelsessager og sager ved Ungdomskriminalitetsnævnet. Dette område har hun stort kendskab til fra sin tid som ekstern lektor på Socialrådgiveruddannelsen.

For Signe er detaljen vigtig, når en straffesag forberedes. Som klient vil du opleve Signe som tillidsvækkende, og hun lægger ikke skjul på, hvor din sag er stærk, og hvor den kan have udfordringer.

Mangler du advokathjælp?