Signe Suhr Mortensen

Signe Suhr Mortensen er specialist i straffesager og sætter en ære i at forsvare netop dig og dine interesser bedst muligt.

34-årige Signe har syv års erfaring fra advokatbranchen, og sideløbende med arbejdet som forsvarer er Signe tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor, hvor hun bl.a. underviser i straffeproces på kandidaten. Hun har derfor et solidt indblik i den juridiske teori.

Derudover har Signe i en periode arbejdet ved anklagemyndigheden i Grønland, og har derfor stort kendskab til, hvordan politiet og anklagemyndigheden arbejder.

Udover straffesager fører Signe også sager inden for børneområdet, hvor hun møder i tvangsanbringelsessager og sager ved Ungdomskriminalitetsnævnet. Dette område har hun stort kendskab til fra sin tid som underviser på Socialrådgiveruddannelsen.

For Signe er detaljen vigtig, når en straffesag forberedes og som klient vil du opleve Signe som tillidsvækkende og effektiv, og hun lægger ikke skjul på, hvor din sag er stærk, og hvor den kan have udfordringer.

Kontakt Signe Suhr Mortensen, hvis du har brug for en dygtig forsvarsadvokat, der tager din sag alvorligt.

Mangler du advokathjælp?