Forældremyndighed, bopæl og samværI skilsmisser, hvor der er børn involveret, er der ofte mange følelser på spil og mange store beslutninger at blive enige om. Vi kan hjælpe med din sag og med vejledning om dine rettigheder.

Hvert år kommer tusindvis af skilsmissebørn i klemme, fordi forældrene bliver uenige om forældremyndighed, børnenes bopæl og samvær med børnene.

Hvis konflikten ikke kan løses i Familieretshuset, bliver sagerne sendt videre til retten, hvor det er op til en dommer at afgøre børnenes fremtid. I den forbindelse kan du ofte få fri proces, hvilket betyder, at du får en advokat betalt, der kan hjælpe dig igennem sagen.

Det kan være en god idé at kontakte en advokat tidligt i en skilsmisse. Sager, hvor forældrene er meget uenige om børnene, bliver hurtigt konfliktfyldte. Dette går ud over børnene.

Har du har brug for en advokat, der kan hjælpe dig i en svær skilsmisse? Er du i tvivl, om du opfylder betingelserne for at få fri proces? Så kontakt advokat Signe Suhr Mortensen for en vurdering og en fortrolig snak om din sag.

Hvis du vil læse mere om, hvordan en sag bliver behandlet i Familieretten, kan du hente en pjece fra Domstolene her.

Mangler du advokathjælp?